fergie-hot_82803-1600×1200

Fergi

Biografie Fergie

Nume real: Stacy Ann Ferguson
Alias: Fergie
Data nasterii: 03/27/1975
Zodia: Berbec
Locul nasterii: Hacienda Heights, California, SUA
Genuri muzica: Dance, Hip hop si R&B
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/fergie
Pagina oficiala: http://www.fergie.com/

Scurta descriere:

Stacy Ann Ferguson, cunoscuta dupa numele ei de scena, Fergie, este o actrita, filantropa, fotomodel, designer vestimentar si cantareata de origine americana. A fost crescuta cu reguli romano-catolice stricte. În timp ce studia la o scoala de dans, mama ei i-a gasit un agent, astfel ea a ajuns la serialului tv pentru copii “Kids Incorporated” si al corului de fete “Wild Orchid”. De asemenea, Fergie a co-prezentat emisiunea “Great Pretenders”.
Stacey `Fergie` Ferguson s-a remarcat prima oara la show-ul tv Kids Incorporated, asa cum s-a intamplat si in cazul altor artiste: Martika, Jennifer Love Hewitt si Rahsaan Patterson.
Nascuta in 1975, Fergie si-a imprumutat vocea pentru reclame si filme, inainte sa devina o aparitie constanta la spectacolul Kids Incorporated,
din 1984 pana in 1989.
Impreuna cu cativa colegi de emisiune a alcatuit grupul Wild Orchid, cu care a lansat doua discuri la finele anilor `90. Trupa s-a destramat si
cativa ani mai tarziu Ferguson a ajuns la momentul potrivit in Black Eyed Peas, pentru a imprima discul lansat in 2003 – Elefunk.
Stacey `Fergie` Ferguson a devenit punctul de atractie al trupei Black Eyed Peas, si si-a lansat discul solo The Ducess in septembrie 2006.
Artista s-a clasat pe locul 36 în topul Cele mai sexy femei din 2006 de revista Maxim în anul 2006,  iar în 2007 pe locul 10. Fergie este casatorita cu actorul Josh Duhamel, care a jucat în reality show-ul Las Vegas.

Top hituri:

“The Dutchess”
“Fergalicious”
“Glamorous”
“Big Girls Don’t Cry”
“Clumsy”
“Labels or Love”
“Finally”

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Fergie – Big Girls Don’t Cry ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/10676644″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Fergie – Fergalicious” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/610013″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” The Black Eyed Peas – Meet Me Halfway ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/77579529″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]