Flo Rida

Flo Rida

Biografie Flo Rida

Nume real: Tramar Dillard
Alias:
Flo Rida
Data nasterii:
16 decembrie 1979
Zodia:
Sagetator
Loculnasterii: Carol City
Genurimuzica: Rap, Hip Hop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/officialflo
Pagina oficiala: http://www.officialflo.com/

Scurtadescriere:

Flo Rida este un rapper american. El provine dintr-o familie numeroasa. Mama sa l-a crescut alaturi de cele sapte surori ale sale.
Inca din copilarie, Flo Rida a inceput sa isi arate atractia pentru muzica, cantand in corul bisericii. Fratele sau vitreg facea parte dintr-o trupa rap, 2 Live Crew, iar acest lucru l-a inspirat  si l-a ambitionat ca la inceputul liceului sa isi formeze propria trupa rap, “Groundhoggz”.
Muzica Groundhoggz i-a atras atentia lui DeVante Swings, membru al trupei Jodeci. Chiar daca a fost respins de mai multe case de discuri si a avut o multime de slujbe in afara showbizului, Flo Rida nu a renuntat la muzica si la scoala. S-a inscris la Universitatea din Nevada, unde a studiat managementul, urmand apoi cursurile Universitatii Barry. S-a intors in Florida dupa ce a primit un telefon de la Poe Boy Entertainment, care i-au facut o oferta in ceea ce priveste semnarea unui contract cu acestia. Albumul de debut s-a numit “Mail on Sunday”, lansat in martie 2008, iar primul sau single, “Low”, alaturi de T-Pain, a stat pe prima pozitie in topurile din Statele Unite, timp de zece saptamani. Cel de-al doilea album al sau, “R.O.O.T.S.”, a aparut in 2009, iar piesa “Right Round” a stat in Hot 100 timp de sase saptamani. Artistul a castigat multe premii, printre care cel in cadrul BET Hip Hop Awards, cel pentru cel mai bun artist nou, pentru cel mai bun videoclip hip hop si de asemenea multe nominalizari.

Top hituri:

Whistle
Good Fellings
I Cry
Let  it roll

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Flo Rida – I Cry” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/70769934″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Flo Rida – Let It Roll” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/53626479″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Flo Rida – Good Feeling” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/27894469″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]