George Hora

George Hora

Biografie George Hora

Nume real: George Hora
Alias:
George Hora
Data nasterii: 25 martie 1985
Zodia: Berbec
Locul nasterii:
Timisoara
Genuri muzica: Hip hop, Rap
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/GeorgeHoraOfficial
Pagina oficiala:
http://www.georgehora.ro/

Scurta descriere:

George Hora este un compozitor roman ce s-a remarcat pe plan national dupa colaborarea diversi artisti cunoscuti precum Xonia, Puya, Sistem, Kamelia sau Alexandra Ungureanu.
Si-a format prima trupa pop, impreuna cu sora lui, Kamelia, in care activa atat ca si artist dar si ca producator executiv si compozitor.
A terminat cursuri de Pian, Keyboard, Percutie si Inginerie de sunet Studio in cadrul Scolii Populare de Arte Timisoara intre anii 2000 si 2006.
In 2003 a terminat liceul de arhitectura Ion Mincu, iar imediat dupa aceea a decis sa dea la Facultatea de Muzica din Timisoara. Din 2008 este licentiat in muzica si Pedagogie muzicala.
George a compus 2 piese pentru trupa Activ, si 2 single-uri de succes “Never” si “Soare” ale trupei Sistem. in 2009 a participat in finala Eurovision Romania cu 2 piese cantate de Juan Xavier Perdoname si Alin Nica. Prima aparitie oficiala a artistului George Hora are loc odata cu aparitia videoclipului si piesei cu Puya , cu care a colaborat in 2008. Una dintre melodiile sale a fost cantata de catre artista australianca de origine romana Xonia, la Cerbul de Aur in 2009. George Hora este de asemenea castigatorul Battle Of Songs, fiind unul din cei mai pe val compozitori de la noi.
In present el are propriul sau studio independent, numit Studio 66 unde compune si produce pentru multi artisti din Romania atat cunoscuti cat si necunoscuti.

Top hituri:

Noi Doi
Fiecare face ce vrea
Privesc inainte
I need somebody

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” George Hora – Privesc inainte” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/71964432″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”2″ title=” George Hora – SWAG” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/84908196″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”3″ title=” George Hora – I need Somebody” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/12529501″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]