Giulia

Giulia Nahmany

Biografie Giulia Nahmany

Nume real: Giulia Nahmany
Alias: Giulia Nahmany
Data nasterii: 16 Ianuarie 1983
Zodia: Capricorn
Locul nasterii: Kfar Saba, Israel
Genuri muzica:  Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/giulia.nahmany
Pagina oficiala: http://www.giulianahmany.com/

Scurta descriere:

Giulia, este originara din Israel si este o cantareata talentata cu o voce puternica si o personalitate pe masura, este o combinatie exotica dintre muzica orientala, dance si pop. S-a mutat in Romania la varsta de 10 ani impreuna cu familia ei. Dupa sosirea in Romania a inceput sa ia lectii de canto si pian, iar in 1998 a participat la Festivalul Mamaia.
In paralel cu cariera sa muzicala, Giulia a dezvoltat o serie de afaceri de succes, de la deschiderea celei mai prestigioase Academii de Make-Up, o franciza a Fleurimon Paris si a unei cafenele, la co-producerea unei emisiuni TV si lansarea propriei colectii Bridal & Jewellery.
In ce priveste cariera sa muzicala, in anul 2005, dupa o serie de colaborari in tara natala, Giulia l-a contactat pe cel mai in voga producator muzical Roman, Marius Moga. Astfel, cei doi au lansat varianta in ebraica si portugheza a melodiei Beijo-Uh La La, hit major in Israel. In anul 2009 proiectele sale muzicale au urcat la un nou nivel odata cu inceperea unei colaborari cu celebrul compozitor Mihai Alexandru. Noul sau stil este mai modern, pastrandu-si insa nuantele orientale caracteristice.
Artista este norocoasa mamica a doua fetite.

Top hituri:

Everybody
Do You

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Giulia Nahmany – Do You 2009″ subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/62806684″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /][/tracklisting]