Giulia

Giulia

Biografie Giulia

Nume real: Giulia Anghelescu
Alias: Giulia
Data nasterii: 07 Noiembrie 1984
Zodia: Scorpion
Locul nasterii: Galati, Romania
Genuri muzica: Dance, Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/GiuliaAnghelescu
Pagina oficiala: http://mygiulia.ro/#home/

Scurta descriere:

Giulia este o cantareata romanca, care a castigat publicul atat prin vocea ei cat si prin frumusete, multe fete invidiind-o si dorindu-si sa aiba succesul pe care l-a avut si inca il are.
A inceput sa cante inca de la varsta de sase ani, iar prima aparitie in fata publicului o are cateva luni mai tarziu in cadrul unui spectacolului-concurs pentru copii.
In 2000 lucrand la un proiect cu Laurentiu Duta, acesta ii sugereaza sa formeze impreuna cu Claudia si Selena trupa “Candy”.
Aceasta s-a bucurat de un mare succes lansand in perioada cat au fost impreuna cinci albume: “Candy”, “O seara perfecta”, “De vis”, “Best of” si “Poveste”. In 2004, artista a renuntat la trupa Candy pentru a-si face o cariera solo. A lansat la putin scurt primul album solo intitulat “Giulia”.
Giulia a colaborat cu trupa DJ Project  si cu Marius Nedelcu.  Ea a participat la “Dansez pentru tine” unde a si castigat locul 1. In prezent este moderatoarea emisiunii “My kiss”. Pe plan personal, artista este casatorita cu Vlah Huidu.

Top hituri:

Giulia (2004)
Fluturi (2006)
Primul Pas (2008)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Dj Project feat Giulia – Nu” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/37334693″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Dj Project feat Giulia – Mi-e dor de noi” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/37663939″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Dj Project feat GIulia – Regrete” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/36694886″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”4″ title=” Giulia – Un Om Cu Un Pian” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/66853667″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]