Jo

Jo

Biografie Jo

Nume real: Ioana Bianca Anuta
Alias: Jo
Data nasterii: 29 august 1994
Zodia: Leu
Locul nasterii:
Slatina, Olt
Genuri muzica: Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/anutaioana
Pagina oficiala: http://www.x-plod.ro/

Scurta descriere:

Ioana Anuta este o cantareata romanca, ce a reusit sa cucereasca inimile romanilor prin talentul, frumusetea si atitudinea. Ea este considerata Jessie J de Romania.
Primul pas in cariera ei muzicala a fost facut in 2006, cand a luat parte la un concurs scolar. Reactia a fost atat de puternic pozitiva, ca atat Ioana si parintii ei au decis sa cultive acest talent. In 2007, ea a inceput sa ia cursuri de muzica (teoria vocale, si pian). Eforturile ei nu au fost platite imediat. Dupa un an insa, a fost rasplatita cu zece premii la diferite concursuri nationale. A ajuns chiar la concursul Eurovision Junior 2010 Song, care o duce la Kiev, unde toata Europa aude de talentul ei!
Ioana a facut parte dintr-o trupa romaneasca de copii, X-plod, dar care canta un gen muzical aparte, constituit din fuziunea progressive-rock cu alternative si usoare influente din multe alte genuri.Pe langa experienta muzicala si premii multe, Ioana a legat si prietenii cu tineri la fel de ambitiosi precum e ea, cu care a decis sa lupte impreuna pentru Romania si sa ne faca tara mandra.
O realizare mai recenta a tinerei a fost participarea la X factor, care desi nu i-a adus marele premiu, a facut-o cunoscuta in toata Romania. Deja Ioana, al carei nume de scena este acum Jo, a scos 2 cantece in colaborare cu diversi artisti: cu Ovi a lansat piesa “Nimeni”, iar cu Juju piesa “Inapoi”, plina de energie. Ii prevestim un viitor stralucit talentatei si proaspetei artiste.

Top hituri:

“Nimeni”
“Inapoi”

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Ovi feat Jo – Nimeni” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/85549033″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]