Jason Mraz

Jason Mraz

Biografie Jason Mraz

Nume real: Jason Mraz
Alias: Jason Mraz
Data nasterii: 23 iunie 1977
Zodia: Gemeni
Locul nasterii:
Mechanicsville, Virginia, SUA
Genuri muzica: Pop, Rock, Folk, Reggae
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/JasonMraz
Pagina oficiala: http://jasonmraz.com/thewomanilove/

Scurta descriere:

Jason Mraz un cantaret si textier american. Stilul sau are o mare varietate. El foloseste elemente Pop, Rock, Folk, Reggae. Urmeaza cursurile “American Musical and Dramatic Academy” din New York, studiaza pentru scurt timp teatrul timp in care se îndragosteste de muzica.
La varsta de 25 de ani îsi lanseaza album de debut. “Waiting for My Rocket to Come” ajungand pe locul 55 în Billboard Hot 200, moment in care lumea muzicala începe sa se uite cu interes la el. Astfel incepe sa-si puna bazele unei cariere solide si numele lui devine din ce în ce mai cautat de diversi organizatori de spectacole. În 2007, Chris Richardson, concurent la celebra emisiune pentru descoperirea noilor talente, alege sa interpreteze “Geek in the Pink”, o piesa de pe al doilea album Jason Mraz. Si acum începe nebunia.
Dupa lansarea celui de-al treilea album, “We Sing. We Dance. We Steal Things” in 2008, se face cunoscut si Europa.
Piesa “I’m Yours”, lansata în 2008 si cuprinsa pe noul album reprezinta cheia succesului sau. Devine cea mai difuzata piesa în SUA. Celebra piesa,”I’m Yours” primeste chiar si o nominalizare la categoria “Song of the Year” si “Best Male Pop Vocal Performance” la editia cu numarul 51 a Grammy Awards din 2009.
Artistul detine o ferma de avocado in Bonsall, nordul San Diego-ului. El sustine de asemenea cauzele umanitare.

Top hituri:

Waiting for My Rocket to Come (2002)
Mr. A-Z (2005)
We Sing. We Dance. We Steal Things. (2008)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Jason Mraz – I’m Yours” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/20718099″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Jason Mraz- 93 Million Miles” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/63169407″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]