Jennifer Lopez

Jennifer López

Biografie Jennifer López

Nume real: Jennifer López
Alias Jennifer López
Data nasterii: 24 iulie 1969
Zodia: Rac
Locul nasterii: Bronx, New York
Genuri muzica: Pop latin, Pop, Dance, Club
Pagina Facebook:https://ro-ro.facebook.com/jenniferlopez
Pagina oficiala: http://www.jenniferlopezonline.com/

Scurta descriere:

Jennifer López este actrita si cantareata americana.Jennifer este una dintre putinele vedete care au visat inca din copilarie sa devina artista, astfel incat a inceput sa cante de la o varsta destul de frageda. De-a lungul timpului, artista a jucat si in multe filme. Ca si actrita s-a remarcat in filme precum “Selena”, “Anaconda”, iar in scurt timp, a devenit una dintre cele mai cautate actrite de la Hollywood.
Cariera muzicala a inceput-o de abia pe la sfarsitul anilor ’90. Un debut cu success insa, in care primul album al lui Jennifer s-a intitulat “On the 6” si continea hituri precum “If you had my love” sau “Waiting for tonight”. Pentru acest album, Jennifer a obtinut discul de platina, datorita volumului de vanzari.
In urma unui duet cu Marc Anthony cu care a fost si casatorita, numit “No me ames”, a casticat o nominalizare la premiile Grammy si un premiu Billboard Latin Music Awards.

Top hituri:

On the 6(1999)
LO(2001)
1This Is Me…Then(2002)
J to Tha L-O!:The Remixes(2002)
Rebirth(2005)
Brave-2007 Love(2011)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Jennifer Lopez -Dance Again” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/66130444″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Jennifer Lopez- On the floor” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/16907907″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Jennifer Lopez – I’m Into You ft. Lil Wayne” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/41742669″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]