Jessie J

Jessie J

Biografie Jessie J

Nume real: Jessica Ellen Cornish
Alias: Jess
Data nasterii: 27 Martie 1988
Zodia: Berbec
Locul nasterii: Londra, Anglia
Genuri muzica: Pop, Dance, R&B, Soul
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/JessieJOfficial

Scurta descriere:

Jessica Ellen Cornish cunoscuta tuturor sub numele de Jessie J, este o cantareata si textiera britanica. Primul album inregistrat, a fost Who You Are, dupa ce a semnat cu casa de discuri Island Records. A ajuns sa cunosca pentru prima data faima dupa ce a scris cantece pentru cantaretii americani precum Chris Brown sau Miley Cyrus. Cea mai de succes melodie la care a lucrat si este „Party in the U.S.A.”, care a fost foarte apreciata in numeroase tari. Este detinatoarea premiului Sound of 2011 (BBC), si a Critic’s Choice, în cadrul galei BRIT Awards 2011.
Primul sau single, „Do It Like A Dude”, a ajuns pe locul al doilea in Regatul Unit, fiind cea mai buna clasare a melodiei. „Price Tag”, cel de-al doilea single al artistei devenit hit, a intrat în top pe primul loc in Regatul Unit, Irlanda si Noua Zeelanda, in timp ce in alte 19 tari a fost in top zece.
Artista s-a remarcat si prin nonconformism, iar o dovada a acestuia este faptul ca a recunoscut public ca este bisexuala.

Top hituri:

Who You Are (2011)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=”Jessie J – Price Tag” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/26179673″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Jessie J – Who You Are” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/26768131″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Jessie J – Nobody’s Perfect” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/32112819″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]