Julie Mayaya

Julie Mayaya

Biografie Julie Mayaya

Nume real: Julie Mayaya Nzal A Nka
Alias: Julie Mayaya
Data nasterii: 17 februarie 1986
Zodia: Pesti
Locul nasterii: Iasi, Romania
Genuri muzica: Soul, Jazz
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/julie.mayaya

Scurta descriere:

Julie Mayaya s-a nascut în Iasi, dar a copilarit mai mult în Republica Democrata Congo, tara de origine a tatalui sau, mama ei fiind romanca. Ea a studiat la Facultatea Spiru Haret din Bucuresti, unde s-a specializat în matematica si drept civil. Tanara artista a început sa cante la varsta de 5 ani, în corul scolii. În adolescenta, a cantat la nunti si la petreceri, fara sa faca, însa, studii muzicale.
În 2000, Julie s-a alaturat formatiei VLP Project.
Pasionata de muzica, în 2000, Mayaya si-a dedicat timpul pentru cultivarea talentului, întrerupandu-si studiile, pe care le-a reluat ulterior. Solista s-a familiarizat cu atmosfera barurilor bucurestene, unde a cantat cu diverse formatii, printre care KM0, The Crossroads, The Jet Set Band si Yesterday Band.  Julie Mayaya a fost influentata de stilul Tinei Turner si de muzica Ettei James.
În 2012, la sfatul prietenilor, s-a înscris la concursul Vocea Romaniei, unde Horia Brenciu i-a fost mentor. S-a facut remarcata prin piesele soul si jazz pe care le-a interpretat, astfel ca sfarsitul concursului i-a adus premiul cel mare, dar si un renume. Artista si-a lansat deja doua piese, tot sub indrumarea lui Horia Brenciu.

Top hituri:

Kiss On My Lips