Kamelia

Kamelia

Biografie Kamelia

Nume real: Kamelia Hora
Alias: Kamelia
Data nasterii: 5 septembrie 1986
Zodia: Fecioara
Locul nasterii: Stei, Bihor
Genuri muzica: R&B, Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/pages/Kamelia-Official/261846844545
Pagina oficiala: http://kameliahora.blogspot.ro/

Scurta descriere:

Kamelia Hora este o cantareata de muzica R&B si pop. Desi a absolvit Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii De Vest din Timisoara cu specializarea in geografia turismului, Kamelia are si studii muzicale si de dans. A facut cursuri de de canto la Blue Sound si cursuri de dans la Big Bounce, deasemenea a invatat si la Scoala Populara de Arta din Timisoara.
Pe plan profesional, desi este foarte tanara, Kamelia a realizat multe. A avut o serie de concerte cu formatia D.G. TAL intre 2000 si 2004, apoi a cantat cu trupa NEXT in perioada iunie – octombrie 2006 la diferite evenimente . Are colaborari reusite cu Horea Crisovan (chitaristul trupei Blazzaj), cu care in formula de duo (chiatara + voce) a partcipat la o serie de evenimente si petreceri private. In perioada septembrie – octombrie 2008 a participat ca backing vocal la turneul “Istoria Dansului” organizat de trupa Simplu. Recent a cantat in deschiderea concertelor sustinute de Puya din cadrul turneului de promovare al albumului sau “Romanisme Partea I”, alaturi de care a interpretat impreuna cu George Hora piesa “Change” la Costinesti si Arad.
Kamelia a participat la o serie de concursuri : Megastar, Battle of Songs, Eurovision 2009. Din 2002 lucreaza in studioul de inregistrari al fratelui sau (George Hora), Studio 66 din Timisoara. In tot acest timp a compus linii melodice si versuri atat pentru piese proprii cat si pentru alti artisti. Incetul cu incetul, Kamelia isi face loc spre fruntea scenei muzicale romanesti. Artista considera ca vocea ar trebui sa primeze in fata aspectului fizic.

Top hituri:

I Don’t Care
Prima oara
U Can Do It

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Kamelia – Prima Oara” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/22660510″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”2″ title=” Kamelia – Dream Boy” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/35115400″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”3″ title=” Kamelia si George Hora – Ai aparut” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/82227206″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]