Keo

Keo

Biografie Keo

Nume real: Cosmin Mustata
Alias: Keo
Data nasterii: 27 Iunie 1985
Zodia: Rac
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Genuri muzica: Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/KeoMusic
Pagina oficiala: http://www.youtube.com/officialkeo

Scurta descriere:

Keo este un cantaret faimos, nascut pe plaiuri mioritice, dar care  a copilarit la Geneva, unde s-a mutat cu parintii lui in 1985. La 12 ani a inceput sa cante la pian, primele sale cantece scriindule la 14 ani. Keo a cucerit publicul din Romania prin muzica sa, reusind sa ajunga pe primele locuri si castigand numeroase premii de-a lungul carierei sale. Se numara printre artistii care au reusit sa ramana in topuri de-a lungul timpului.
La 16 ani s-a implicat in primul sau proiect muzical, alaturi de trupa I scream o trupa de pop-rock de succes in Geneva. Alaturi de trupa I scream a cantat doar pe perioada liceului. A urmat apoi trupa jazz-rock instrumental “Extravaganza”,  proiect caruia Keo i-a dedicat doar trei luni. S-a mutat apoi in Los Angeles pentru a-si continua studiile, unde si-a imbogatit activitatea muzicala. Cand s-a intors in Elvetia, unde a infiintat trupa The Park, cu care Keo a cunoscut realizarea pe plans muzical.
Keo a ales sa se intoarca in Romania intr-o perioada in care majoritatea artistilor de aici vor sa se faca afirmati pe plan international.
De atunci,  Keo este o figura foarte vizibila in mass media romaneasca. Succesul melodiilor sale, dar si relatia pe care o are cu Andreea Balan, participarea la Targul de Barbati si castigarea unor premii sunt fapte care l-au adus mai tot timpul in atentia publica.

Top hituri:

Azi Vii Maine Pleci (2005)
Dac-as putea sa zbor (2006)
Numai pentru tine (feat. Andreea Balan) (2006)
In ochii tai (2007)
Dispari (2007)
Viata Noua (feat. Puya & Lora) (2008)
Ploua cu Lacrimi (2008)
Falling High (2009)
De ce te Prefaci (Live) (2009)
Upside Down (feat Alexandra Ungureanu) (2010)
Give Me Your Love (feat Ralflo) (2010)
Liber (2010)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Keo feat. Ralflo – Give Me Your Love” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/55262574″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Alexandra Ungureanu ft. Keo – Upside Down ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/5180156″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]