Kylie Minogue

Kylie Minogue

Biografie Kylie Minogue

Nume real: Kylie Ann Minogue
Alias: Kylie Minogue
Data nasterii: 28 mai 1968
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Victoria, Australia
Genuri muzica: Pop, Dance, Rock
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/kylieminogue
Pagina oficiala: http://www.kylie.com/

Scurta descriere:

La varsta de numai 11 ani primise un rol intr-un serial australian de televiziune (Skyways). Cativa ani mai tarziu, Kylie a jucat in „Neighbours”, personajul Charlene fiind cel mai iubit personaj din istoria filmului australian. „Neighbours” a constituit punctul de plecare a tinerei vedete in cariera de cantareata.
Debutul lui Kylie in industria muzicala nu a fost doar o intamplare fericita. Performantele uimitoare ale lui Kylie au fost luate in considerare de un producator care a invitat-o sa participe la un spectacol caritabil unde a interpretat piesa lui Little Eva, „Locomotion”, lucru pentru care a fost remarcata de un studio local care i-a oferit un contract. La scurt timp, tanara cantareata a devenit prioritatea numarul unu al casei de discuri si melodiile lansate de ea au stat mai bine de sapte saptamani pe pozitia intai a topurilor din Australia. Piese precum Got To Be Certain”, „Je Ne Sais Pas Pourquoi”, „Especially For You”, „It’s No Secret”, „Hand On Your Heart”, „Wouldn’t Change A Thing”, „Never Too Late”, „Tears On My Pillow”, au castigat notorietate clasanduse mereu pe primele locuri.
In 2005 artista a fost diagnosticata cu cancer mamar. A urmat o perioada grea pentru ea, care a implicat spitalizare si interventii chirurgilale. Kylie a avut puterea sa treaca peste tragedia care a lovit-o si a revenit in forta aratand ca este mai puternica ca niciodata. Pe 20 februarie 2008 Kylie a castigat premiul pentru cea mai buna interpreta internationala la The Brits Award, in Londra.

Top hituri:

1988: Kylie
1989: Enjoy Yourself
1990: Rhythm of Love
1991: Let’s Get to It
1994: Kylie Minogue
1997: Impossible Princess
2000: Light Years
2001: Fever
2003: Body Language
2007: X
2010: Aphrodite

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Kylie Minogue -Get Outta My Way” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/4591027″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Kylie Minogue – All The Lovers” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/2982001″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Kylie Minogue – Can’t Get You Out Of My Head” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/4290101″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]