Lara

Lara Fabian

Biografie Lara Fabian

Nume real: Lara Crokaert
Alias: Lara Fabian
Data nasterii: 9 ianuarie 1970
Zodia: Capricorn
Locul nasterii: Etterbeek, Belgia
Genuri muzica: Pop, Pop rock,  Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/larafabianofficial
Pagina oficiala: http://larafabian.com/

Scurta descriere:

Lara Fabian este o cantareata, cantautoare si actrita belgiana. Tatal sau, de nationalitate belgiana, este chitaristul solistei Petula Clark. Mama sa este de origine italiana, ea tragandu-se din Sicilia. Fabian a inceput sa cante,sa danseze, si sa ia lectii de pian la o varsta frageda.
A luat si lectii de muzica formala la Conservatorul Regal din Bruxelles, la varsta de opt ani. In copilarie parintii ii daruiesc un pian. Pentru tanara artista, acesta era primul vis care se implinea. Acesta a ajut-o sa compuna primele sale melodii.
Lara a evoluat in lumea muzicala prin participarea la mai multe competitii europene, printre care si Eurovision, obtinand mai multe premii printre care si premiul patru intr-o competitie europeana de prestigiu unde a interpretat piesa “Croire”. Talentul artistei este recunoscut international, astfel aceasta este premiata in 1999 la World Music Awards la sectiunea Best Selling Benelux Artist, iar cei de la Disney ii imprumuta vocea Larei pentru personajul Esmeraldei in versiunea franceza a filmului The Hunchback of Notre Dame.
A scos 10 albume si a vandut peste 12 de milioane de discuri în întreaga lume pana în prezent. Melodiile lui Fabian au fost în mare masura influentate de catre muzica vocala clasica si de formarea teoriei si de artisti contemporani, cum ar fi Barbra Streisand si Queen.

Top hituri:

Lara Fabian (1991)
Carpe Diem (1994)
Pure (1996)
Nue (2001)
9 (2005)
Toutes les femmes en moi (2009)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Lara Fabian – Je suis malade” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/73935865″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Lara Fabian – Je t’aime ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/30380623″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Lara Fabian – You’re Not From Here” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/34021448″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]