Lavinia

Lavinia

Biografie Lavinia

Nume real: Lavinia Parva
Alias: Lavinia
Data nasterii: 24 Noiembrie 1984
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Timisoara
Genuri muzica: Dance, Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/laviniaofficial

Scurta descriere:

Lavinia s-a facut cunoscuta pe piata muzicala de la noi ca membra a trupei Spicy. Dupa destramarea trupei, Lavinia Parva a decis sa merga pe drumul muzicii de una singura. In copilarie, Lavinia Parva a fost un copil tare neastamparat, care le dadea mereu batai de cap parintilor. Mai mult decat atat, la scoala, artista a fost foarte de obraznica. Nu ii placea sa asculte de invatatoare si nici nu era atrasa de studiu. Chiar daca nu i-a placut sa invete, Lavinia Parva visa se devina invatatoare sau profesoara de muzica. Dar drumul vietii a dus-o spre alte domenii: intai modellingul, iar apoi muzica. Lavinia a castigat doua concursuri de Miss, Miss Timisoara si Miss Litoral.
In muzica s-a lansat in anul 2003, odata cu infiintarea trupei Spicy. Alaturi de Doinita Veleanu, Lavinia a lansat celebrul hit “Mi-e frica”. Dupa destramarea trupei, artista se hotaraste sa se lanseze solo. Astfel ca primul album din cariera solo  se numeste `Doar eu`. In 2012 ziarele au speculat ca artista ar fi inceput o relatie cu omul care se ocupa de cariera ei muzicala, Mihai Constantin Pascu, zis si Mym.

Top hituri:

Bikini Party – 2003
Iubesc doar chipul tau – 2003
Mi-e firca, mi-e frica – 2004
Aroma dragostei -2004
As zbura -2005
Doar eu sunt perechea ta -2005
Suflet langa suflet – 2006
Vida mia – 2006

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Lavinia – Honey Boy” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/58541442″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Lavinia – Romanian girl ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/70102467″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]