Lily Allen

Lily Allen

Biografie Lily Allen

Nume real: Lily Rose Beatrice Allen
Alias: Lily Allen
Data nasterii: 02 Mai 1985
Zodia: Taur
Locul nasterii: Hammersmith, London, Anglia
Genuri muzica: Pop, Pop rock
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/lilyallen
Pagina oficiala: http://www.lilyallenmusic.com/lily/

Scurta descriere:

Lily Rose Beatrice Allen este o cantareata, compozitoare si animatoare de televiziune originara din Anglia. Tatal ei este comediantul Keith Allen, de la care a mostenit simtul umorului si intelepciune.
La varsta de 15 ani, aceasta renunta la scoala si se muta in Ibiza, unde se angajeaza la o casa de discuri numita Plasctic Fantastic. Aici l-a cunoscut pe celebrul manager, George Lamb, care decide sa ii devina manager fiind impresionat de atitdinea acesteia si de versurile scrise de aceasta. Albumul de debut, Alright, Still, a fost lansat intr-o editie limitata, in 2006. A urmat o a doua lansare, de aceasta data pe format Cd, in data de 17 iulie, 2006. Albumul avea 14 piese, majoritatea acestora fiind prezente si pe MySpace.  Acest album a adunat un numar foarte mare de fani in intreaga lume. Lily a reusit sa impresioneze lumea prin muzica sa, reusind inca de la inceput sa se claseze pe primele locuri din topurile internationale de muzica.
Pe langa muzica, artista are si alte preocupari, in mai 2007, cantareata si-a lansat propia linie vestimentara, ce consta in rochii inedite si adidasi, ce a prins foarte repede publicul.

Top hituri:

Alright, Still (2006)
It’s Not Me, It’s You (2009)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Lily Allen – Fuck You” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/6031893″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”2″ title=” Lily Allen – Not Fair” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/6398593″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”3″ title=” Lily Allen – Smile” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/35232983″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]