Loreen

Loreen

Biografie Loreen

Nume real: Lorine Zeineb Nora Talhaoui
Alias: Loreen
Data nasterii: 16 octombrie 1983
Zodia: Balanta
Loculnasterii: Stockholm
Genurimuzica: Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/LoreenTalhaoui
Pagina oficiala: http://www.loreen.se/

Scurtadescriere: 

Lorine Zeineb Nora Talhaoui, cunoscuta dupa numele ei de scena, Loreen, este o cantareata si producatoare suedeza de muzica pop. Loreen a reprezentat Suedia la Concursul Muzical Eurovision 2012, care a avut loc in Baku, Azerbaidjan, cu piesa „Euphoria” obtinand locul I, cu 372 de puncte.
In 2005, artista a lansat single-ul “The Snake”, impreuna cu trupa Rob’n’Raz. Nu peste mult timp a luat o pauza muzicala, pentru a deveni prezentatoare de televiziune, dar si ca producator si regizor TV.  Loreen a castigat notorietate si in 2011, in cadrul concursului Melodifestivalen, revenind cu o noua piesa, si anume “My heart is Refusing me”. Aici s-a clasat pe locul 4, ajungand pana in cea de-a doua semifinala a concursului.
Loreen este din 2012, aparatoare a drepturilor omului, din cauza faptului ca in Azerbaijan, drepturile omlului sunt incalcate zi de zi. Printre premiile castigate de ea se numara cel pentre cel mai bun cantec suedez al anului, si nenumarate nominalizari.

Top hituri:

Vill ha dig
The Snake
Crying Out Your Name
[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Loreen – Euphoria” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/76440504″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Loreen – In my head” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/80201684″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Loreen – My Heart Is Refusing Me” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/84400846″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]