Low Deep T

Low Deep T

Biografie Low Deep T

Nume real: TJ Cases
Alias: Low Deep T
Data nasterii: 12 iunie
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Africa
Genuri muzica: House
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/LowDeepTOfficial
Pagina oficiala: http://lowdeept.com/

Scurta descriere:

Low Deep T, pe numele sau real de TJ Cases este un artist international cu o bogata experienta in industria muzicala, fiind pe langa cantaret si scriitor si producator african. Acesta a cunoscut succesul in Marea Britanie. Dupa reactiile pozitive primite pentru compozitiile sale, artistul a decis sa apara pe scenele muzicale sub numele de Low Deep T. Artistul s-a facut cunoscut datorita talentului si in urma lansarii hitului sau, produs în 2012 “Casablanca”, datorita caruia audierea sa a crescut in mod incredibil.
Marele gigant al muzicii house poseda, fara indoiala, vocea cea mai profunda din muzica house din zilele noastre, pe care pur si simplu, prin talentul sau o insufleteste! Cantaretul a debutat cu singleul “Music”. Piesa s-a raspandit rapid si a ajuns cunoscuta si pe plan international, fiind urmata de melodii precum „Dep Dep Dep” si „3 lessons in Love”. Astfel in 2011, a aparut primul sau album. Acesta s-a vandut in  peste patru milioane de copii, avand ocazia sa colaboreze cu cele mai mari label-uri din lume. Stilul artistului reprezinta deja un trademark in lumea muzicii house, combinand piese de dragoste cu beat-uri Afro.

Top hituri:

New day (2012)
Big love (2011)ha
Now tt I’ve found you (2011)
3 lessons in Love (2010)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Low Deep T -Casablanca
” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/37220086″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Low Deep T – New day” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/40459851″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting]