Lucian Viziru

Lucian Viziru

Biografie Lucian Viziru

Nume real: Lucian Gheorghe Petre- Viziru
Alias: Lucian Viziru
Data nasterii:20 decembrie 1976
Zodia: Sagetator
Locul nasterii:
Bucuresti, Romania
Genuri muzica: Pop, Dance
Pagina Facebook:
https://www.facebook.com/viziru

Scurta descriere:

Lucian Viziru este un interpret de muzica pop, actor, moderator, dar si tenismen. A inceput sa se faca cunoscut de pe vremea cand facea parte din trupa “Gaz pe foc” cand a castigat inimile multor fane cu talentul lui. Desi a cam renuntat la cariera muzicala, a continuat sa ramana in atentia publicului prin telenovele in care a aparut.
In anul 2004 a ales sa inceapa o cariera solo, iar in 2005 lanseaza impreuna cu MediaPro Music albumul “Predestinati”, album la care Lucian semneaza si muzica si versuri. Stilul adoptat pentru acest proiect este pop cu influente latino. In acelasi an in care a ales sa isi inceapa o cariera solo in muzica si-a facut debutul in cariera actoriceasca in telenovela “Numai iubirea”, unde a avut un rol episodic. In 2006 a jucat in telenovela “Iubire ca in filme” in care a fost personajul principal masculin.
Cariera sa actoriceasca consta in aparitia in telenovele precum “Numai iubirea”, “Lacrimi de iubire”si “Inima de tigan”.
Pe langa muzica si actorie, Lucian se poate mandri cu numeroase medalii obtinute in cadrul competitiilor sportive la care a participat.
Artistul este casatorit din 2010, cu Ema Daniela, cu care are si un copil, Mihai – Adrian.

Top hituri:

Predestinati
Numar stelele
Lacrimi de iubire