Lukas

Lukas

Biografie Lukas

Nume real: Luca
Alias: Lukas
Data nasterii:
14 octombrie 1989
Zodia: Scorpion
Locul nasterii:
Bucuresti
Genuri muzica: Dance
Pagina oficiala:
http://www.lukasofficial.com/

Scurta descriere:

Lukas este un musician roman ce s-a nascut pe data de 14 octombrie 1989 in Bucuresti, iar pasiunea sa pentru muzica a fost descoperita  la scurt timp dupa. Din copilarie exersa primele miscari de dans in fata parintilor, iar la 7 ani devine component al unui cor de copii.Dupa primele spectacole si emisuni TV intrebarea “Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?”, capata invariabil raspunsul “cataret si dansator”.
Paralel cu activitatea de cantaret, la varsta de 16 ani decide sa ia in serios celalat hobby al sau, dansul. Andreea Banica, 3SE,OOOPS, Tom Boxer, Anca Parghel,  Corina, Claudia sunt doar cateva dintre artistii alaturi de care a si-a dovedit talentul de dansator.
La varsta de 18 ani urmeaza lectii de canto cu celebra Crina Mardare, iar in anul 2009, alaturi de Lili Sandu lanseaza single-ul “Lee, Lee” si, in acelasi an, devine component al trupei “Bloggers”.
Dupa ce o perioada s-a dedicat exclusiv carierei de dansator, in 2013, alaturi de echipele Cat Music si deMoga, decide sa imbine cele doua pasiuni ale sale, muzica si dansul si lanseaza un nou single.

Top hituri:

Lee, Lee