Marc Antony

Marc Antony

Biografie Marc Antony

Nume real: Marco Antonio Muñiz
Alias: Marc Antony
Data nasterii:
16 septembrie 1968
Zodia: Fecioara
Locul nasterii:
New York, United States
Genuri muzica: Latino
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/officialmarcanthony
Pagina oficiala: http://www.marcanthonyonline.com/us/tour

Scurta descriere:

Marc Anthony este un cantaret, producator si actor american, cu origini latine. Marc Anthony s-a facut remarcat datorita carierei sale muzicale, dar si a mariajului pe care l-a avut timp de sapte ani cu actrita si cantareata Jennifer Lopez.
Multi-laureat al premiilor Latin Grammy, este considerat de catre The Guiness Book of World Records drept cel mai bine vandut artist de salsa din toate timpurile. In cariera sa a castigat de cinci ori premiul Grammy si a vandut peste 10 milioane de albume in intreaga lume. Este remarcat pentru vocea sa de tenor, pentru numerele de salsa si balade. Marc Anthony a reprezentat primul act solo de salsa care s-a vandut pe Madison Square Garden.
Marc si-a inceput cariera ca vocalist pentru Freestyle music si Underground New York House music acts. Si-a schimbat numele, pentru a nu crea confuzie si a lucrat ca backing vocalist pentru Menudo si Latin Rascals. In 1988, si-a lansat primul album, Rebel. A continuat timp de 4 ani colaborarea cu Freestyle Music, lansand diverse single-uri si cantand ca backup. In 1992, Marc si-a schimbat stilul de la freestyle music la salsa si alte genuri spaniole.
Artistul are patru copii, dintre care doi cu mult apreciata, fosta sa sotie, Jennifer Lopez.

Top hituri:

1988: Rebel
1991: When the Night is Over
1993: Otra Nota
1995: Todo a Su Tiempo
1997: Contra la Corriente
1999: Marc Anthony2001: Libre
2002: Mended
2004: Amar Sin Mentiras
2004: Valió la Pena
2007: El Cantante
2010: Iconos

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” mark antony – El cantante” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/46816043″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /][/tracklisting]