Michael Bolton

Michael Bolton

Biografie Michael Bolton

Nume real: Michael Bolotin
Alias:
Michael Bolton
Data nasterii:
26 februarie 1953
Zodia:
Pesti
Loculnasterii:
Connecticut
Genurimuzica: Rock, Soul
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/MBsings
Paginaoficiala: http://www.michaelbolton.com/

Scurtadescriere:

Michael Bolton este cunoscut mai ales pentru baladele sale si vocea lui distinctia. El are la active 7 albume de top 10 – doua piese number one si premii American Music Awards si Grammy. Michael Bolton a avut cel mai mare succes din cariera abia la 30  de ani cu toate ca a inceput sa cante de la 15 ani. La sfarsitul anilor 70’ el a cantat intr-o formatie de hard  rock, “Blackjak”,  in care mai canta si chitaristul formatiei Kiss, Bruce Kulick. Trupa chiar a fost într-un turneu cu Ozzy Osbourn. Cu toate ca în 1983 incepe sa produca pentru alti artisti, in mod ironic Bolton debuteaza cu un cover dupa Otis Redding, ” The Dock Of The Bay”. Printre artistii pentru care a produs cantece se numara: Barbra Streisand, KISS, Kenny Rogers sau Kenny G. Ca artist solo el a cantat impreuna cu Plácido Domingo, Luciano Pavarotti, Ray Charles si BB King. De-a lungul carierei, Bolton a lansat 19 albume, a vandut peste 53 de milioane de exemplare in intreaga lume si a castigat doua premii Grammy. Bolton este un artist complet, caci dincolo de piesele proprii, de ani de zile el compune melodii incarcate de pasiune, nu doar pentru sine ci si pentru colegi de ai sai la fel de celebrii.
Timpului liber il dedica actiunilor de caritate. Este fondatorul unei institutii de ajutorare care adaposteste, asista si educa femeile si copiii saraci, ori victime ale diferitelor abuzuri.

Top hituri:

How Am I Suppose to Live Without You
When a Man Loves a Woman
Said I Loved You… But I Lied

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Michael bolton – When a man loves a woman” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/36405656″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Michael bolton -How am i supposed to live without you” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/36405657″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Michael Bolton – All For Love” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/3536386″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]