Mick Jagger

Mick Jagger

Biografie Mike Jagger

Nume real: Michael Philip Jagger
Alias: Mike Jagger
Data nasterii:
26 iulie 1943
Zodia: Rac
Locul nasterii:
Kent, Anglia
Genuri muzica: Rock, Country, R&B
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/mickjaggerofficial
Pagina oficiala: http://www.mickjagger.com/

Scurta descriere:

Mick Jagger este un interpret rock, actor, compozitor, producator ?i om de afaceri britanic. El este cunoscut mai ales în calitatea sa de vocalist al formatiei rock ‘n’ roll The Rolling Stones. Cariera sa se intinde pe o perioada de 50 de ani. Jagger a castigat notorietate si datorita consumului de droguri si a relatiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului. Bine cunoscutul component al formatiei rock, The Rolling Stones, si-a scos in 1985 primul sau album solo. In total a avut cinci albume solo. Jagger i-a inspirat pe multi dintre artistii internationali precum Maroon 5, Kesha sau Black Eyed Peas, astfel incat acestia au scris cantece despre el.
Pe langa musician, el este cunoscut sic a actor, avand cateva aparitii in filme precum Running Out of Luck, Wings of Ash,  Being Mick, Ladies and Gentlemen: The Rolling Stones sau Some Girls: Live in Texas ’78.
Cunoscut pentru numeroasele sale relatii, artistul a fost casatorit de doua ori si este tatal a sapte copii pe care ii are cu patru femei diferite.

Top hituri:

She’s the Boss (21 februarie 1985)
Primitive Cool (14 septembrie 1987)
Wandering Spirit (9 februarie 1993)
Goddess in the Doorway (19 noiembrie 2001)
The Very Best of Mick Jagger (1 octombrie 2007)