Mihai Traistariu

Mihai Traistariu

Biografie Mihai Traistariu

Nume real: Mihai Traistariu
Alias: Mihai Traistariu
Data nasterii: 16 decembrie 1976
Zodia: Sagetator
Locul nasterii:
Piatra Neamt, Romania
Genuri muzica: Pop, Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/Mihai.Traistariu
Pagina oficiala: http://www.mihaitraistariu.ro/

Scurta descriere:

Mihai Traistariu este cantaretul roman cu cele mai multe performante la nivel international. A inceput sa cante la pian de la 7 ani , sub indrumarea parintilor, care erau tatal pictor , iar mama medic . Acestia si-au dorit ca toti cei 4 copii ai lor sa urmeze, pe langa ce-si doresc ei , si cursuri de pictura si muzica. Pe langa muzica, Mihai era pasionat si de matematica. Asa se face ca  a absolvit Facultatea de matematica in cadrul Universitatii ” Al. I. Cuza ” din Iasi , avand dubla specializare – matematica-informatica. La 17 ani Mihai incepe sa-si ” lucreze ” vocea ca sa vada daca poate si el sa ajunga cu vocea cele  5 octave ale celebrei Mariah Carey, pe care el o idolatrizeaza. Astfel, el ajunge sa exerseze cate 10-12-15 ore pe zi, iar urmatorul pas  este acela de a participa la nenumarate concursuri pentru a se face remarcat si pentru a castiga. Din cele 18 premii dobandite , de 7 ori castiga marele premiu. In anul 1998 a facut parte din trupa de succes Valahia, dar in urma dezmembrarii trupei,  a inceput o cariera solo, facandu-se cunoscut si in afara granitelor tarii. Mihai a reprezentat Romania la Eurovision fiind votat de 400.000 de fani drept ” Cea mai buna voce din istoria Eurovision-ului ” din cele 54 de editii si pana acum.
Pe langa faptul ca e talentat, artistul detine doua afaceri: o firma de taxi in Constanta care-i poarta numele, MIHAI TAXI,  si un studio de inregistrari , tot in Constanta, numit MIHAI STUDIO.

Top hituri:

2004: “Cat de frumoasa esti”
2005: “Iti dau”
2006: “Tornero”
2007: “Dimmi Si o No”
2008: “Your love is high”
2009: “Puerto Rico”
2010: “Je t’aime”
2010: “Lie, ciocarlie”

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Mihai Traistariu – Ave Maria” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/69789600″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Mihai Traistariu – Lie, ciocarlie” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/30678777″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Mihai Traistariu & Tamta – Tornero ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/53902432″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]