Miley Cyrus

Miley Cyrus

Biografie Miley Cyrus

Nume real: Miley Ray Cyrus
Alias: Miley
Data nasterii: 23 noiembrie 1992
Zodia:
Sagetator
Locul nasterii: Nashville, Tennessee
Genuri muzica: Pop, Country, Dance, Pop rock
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/MileyCyrus
Pagina oficiala: http://www.mileycyrus.com/

Scurta descriere:

Miley Cyrus este o actrita americana, cantareata si compozitoare. Miley este cunoscuta pentru rolul ei din serialul Hannah Montana si din filmul The Last Song. Este fiica cantaretului de country Billy Ray Cyrus, nascuta intr-o familie cu 6 copii. Parintii ei au botezat-o Destiny Hope (engleza destin, speranta) deoarece credeau ca va realiza lucuri marete cand va creste mare. A fost poreclita “Smiley” pentru ca zambea tot timpul atunci cand era bebelus dar dupa un scurt timp, “Smiley” a devenit “Miley”. Miley avea talentul in muzica in sange avand in vedere ca muzica a ajuns o afacere de familie. De teatru Miley Cyrus a fost interesata înca de la 9 ani, intrucat inceputul carierei sale a fost marcat de rolul ei din Hanna Montanna, prin care indragita artista a castigat o multime de fani,  copii din intreaga lume. Asa se face ca la numai 17 ani succesul ei depasise granitele SUA ajund sa-si lanseze deja o carte autobiografica, intitulata  “Miles To Go”.
Cariera ei muzicala a inceput cu lansarea albumului ei de debut si anume Meet Miley Cyrus in 23 iunie 2007. Cel de-al doilea album, numit Breakout a fost lansat in 22 iulie 200, care este primul album care nu implica franciza Hannah Montana. Amandoua albume au debutat si s-au clasat pe locul 1 la Billboard.
Cyrus sufera de tahicardie, o afectiune atriala. În cartea ei autobiografica artista scrie, “Întotdeauna cand sunt pe scena, trebuie sa ma gandesc la inima mea”. În iulie 2009 a început o relatie cu actorul australian Liam Hemsworth.

Top hituri:

Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus (2007)
Breakout (2008)
Can’t Be Tamed (2010)
TBA (2013

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Miley Cyrus – The Backyard Sessions ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/76778954″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Miley Cyrus-See You Again” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/30120195″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Miley Cyrus – Giving You Up ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/72419136″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]