Mossano

Mossano

Biografie Mossano

Nume real: Lucian Mosanu
Alias: Mossano
Data nasterii: 8 mai
Zodia:
Taur
Locul nasterii:
Barlad
Genuri muzica: House
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/mossanoofficial
Pagina oficiala: http://www.mossano.ro/

Scurta descriere:

Lucian Mosanu este un DJ  cu mai mult de 10 ani in industrie, pasionat de  muzica inca din copilarie. In adolescenta isi descopera veleitatile de DJ iar la 18 ani ajunge DJ rezident intr-un club din orasul natal. In acea perioada il intalneste pe Adi Colceru cunoscut ca si David Deejay. In 2005 se muta  in Bucuresti unde continua colaborarea cu noul priete
Piesa “Indianotech” se bucura de un mare succes, atat in tara, cat si peste hotare, fiind licentiata in Belgia, Olanda, Luxemburg, Italia, Grecia, Turcia, Germania, Austria, Elvetia.
Peste 4 milioane de ascultatori ale posturilor cele mai importante  de radio au votat “Indianotech” ca fiind NO 1  primavara anului 2010. Acesta a fost, de asemenea, cel mai difuzat single  de radio conform Nielsen Music Control.
Mai mult decat atat, nu numai ca prima editie a “Indianotech” cunoscut un mare succes, dar, de asemenea, alte remixuri sale publicate, în cazul în care Mossano Featured Connect-R si Flame Sonny.
“Zingarinho“, cel  de-al doilea single, de asemenea produs de David Deejay, a fost lansat în aprilie 2010 si a avut acelasi succes ca si cel anterior. Cu aceleasi influente indiene, “Zingarinho” a devenit rapid unul dintre cele mai difuzate single-uri în vara anului 2010, clasandu-se  pe pozitia 1  in Turcia.

Top hituri:

Una Serenada
Caramba