Nayer

Nayer Regalado

Biografie Nayer Regalado

Nume real: Nayer
Alias: Nayer Regalado
Data nasterii: 2 august 1987
Zodia: Leu
Locul nasterii: Miami, Florida, USA
Genuri muzica: Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/NayerRegaladoItaly

Scurta descriere:

Nayer, este o cantareata americana, compozitoare. Ea este cunoscuta din colaborarile pe care le are împreuna cu Ne-Yo si Pitbull in 2011,”Give Me Everything”, produs de Afrojack. Ea este, de asemenea, cunoscut pentru hit ei single din 2011 intitulat “Suave (Kiss Me)”.
Frumoasa artista s-a nascut dintr-un tata cubanez si o mama de origine braziliana. Ea a inceput sa cante pentru prima oara la varsta de 7 ani. Nayer a aparut în numeroase reclame si telenovele inainte de a canta, a facut parte din fundatii, si a participat la evenimente caritabile si programe TV.
Ea a participat la un concurs de talentebnumit “Star Search”. Sustinuta de parintii ei care au ajutat-o mult, artista s-a mutal in Los Angeles la 14 ani unde a fost descoperita de Pitbull, cu care a inregistrat cateva melodii ce au avut mare succes. Melodiile lor s-au clasat in topurile din Billboard Top 40 Dance Charts.
Nayer a continuat sa-si imbunatateasca abilitatile de canto, dans, chitara si pian pana in prezent în timp ce inca canta si compunea.

Top hituri:

First Kiss(2002)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Pitbull feat. Nayer- Suavemente” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/35483362″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /][/tracklisting]