Neylini

Neylini

Biografie Neylini

Nume real: Liliana Nae
Alias: Neylini
Data nasterii: 13 iunie 1983
Zodia: Gemeni
Locul nasterii:
Giurgiu
Genuri muzica: Club, House
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/Neylini
Pagina oficiala: http://www.neylini.ro/

Scurta descriere:

Neylini este o cantareata romanca de house si club. A absolvit sectiunea de canto a Scolii Populare de Arta Bucuresti cu nota 10 si a fost membra a clubului “Mihaela Runceanu”. Este licentiata in Relatii Comercial – Financiar Bancare Interne si Internationale si-a intregit studiile economice cu un master in Managementul Afacerilor Comerciale.
Neylini a colaborat pana in prezent cu artisti romani precum: Marius Moga, Matteo, Delia Matache (alaturi de care a cantat la festivalul Callatis 2007). A debutat oficial cu piesa “Cu mine nu tine” (feat. Matteo), la care a lansat si un videoclip in anul 2007. Neylini face muzica de peste 10 ani si a inceput o colaborare anul acesta cu MediaPro Music, de care se declara foarte mandra si pe care o considera un pas important in cariera ei. Piesa “Muleina”, cu care artista a revenit in forta, a fost compusa de Adi Cristescu si remixata de DJ Andi.
In timpul liber, Ii place sa dansese si face asta de cate ori are ocazia (ii iese foarte bine) si comunica cu fanii ei prin intermedul conturilor de MySpace si Twitter. Prefera mancarea chinezeasca si culorile roz si negru.

Top hituri:

Ninja boy
Ame
Dayla