Nicki Minaj

Nicki Minaj

Biografie Nicki Minaj

Nume real: Onika Maraj
Alias: Nicki Minaj
Data nasterii: 8 decembrie 1982
Zodia: Sagetator
Locul nasterii:
Port of Spain, Trinidad-Tobago
Genuri muzica: Rap, R&B, Dance-pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/OfficialHarajukuBarbie
Pagina oficiala: http://mypinkfriday.com/

Scurta descriere:

Nicki Minaj este o rapperita si cant-autoare originara din Trinidad-Tobago care a castigat notorietate în 2010, odata cu lansarea primului sau album de studio numit Pink Friday. Discul s-a bucurat de succes critic si comercial, iar unele publica?ii aveau sa o numeasca  pe Minaj „Noua regina a muzicii hip-hop”. In luna August 2009 a semnat cu Young Money Entertainment, cu care va lansa  in 2010 primul ei album de studio.
Nicki Minaj a crescut in Queens, New York, intr-o familie in care tatal avea probleme mari cu alcoolul si cu drogurile. Asa se face ca acesta a incercat sa isi ucida sotia dand foc casei. Acest lucru a ambitionat-o pe Nicki, care a luat hotararea ca va lupta pentru a face ceva in viata, pentru a deveni cunoscuta, dar mai ales pentru a-i schimba mamei sale viata.
Cariera a inceput in 2004, cantand  alaturi de diverse nume cunoscute sau mai putin cunoscute ale hip-hop-ului. A fost descoperita de catre Dirty Money CEO Fendi.
A lansat piesa “PlayTime Is Over” pozand in postura de papusa Barbie pe coperta. A colaborat cu Lil Wayne, Mariah Carey, Rihanna, Alicia Keys, etc. Producatorii cu care a lucrat spun despre Nicki Minaj ca este o perfectionista, si ca vrea sa faca totul sa fie cat mai maret.

Top hituri:

2007: Playtime Is Over
2008: Sucka Free
2009: Beam Me Up Scotty
2010: Pink Friday
2012: Pink Friday: Roman Reloaded

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=”Nicki Minaj- Freedom” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/66027842″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Nicki Minaj- Girl On Fire” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/58676822″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=”Nicki Minaj-Beez In The Trap” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/41889141″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]