Nicola

Nicola

Biografie Nicola

Nume real: Nicoleta Alexandru
Alias: Nicola
Data nasterii: 5 noiembrie 1968
Zodia: Scorpion
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Genuri muzica: Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/NicolaOfficial

Scurta descriere:

Nicoleta Alexandru este o cantareata de origine romana ce s-a nascut în Bucuresti. Nicola este numele de scena. A facut primii pasi importanti în muzica romaneasca începand cu anul 1985, la Festivalul “Mamaia”, unde canta si obtine premiul teatrului “Fantazio”. Artista a mai participat la multe festivale si concursuri de atunci, si niciodata nu se intorcea cu mana goala, dobandind multe premii. Ea a participat in mai multe randuri si la Eurovision.
Cariera muzicala si-o incepe in anul 1988 alaturi de trupa “RIFF” sub numele de Nicola sustinand mai multe concerte in tara. Solista nu se limiteaza numai la Romani, sustinand concerte si in afara tarii, la Cannes, Monaco si in mai multe orase din Elvetia alaturi de diversi solisti romani. Artista are la activ colaborari cu mari voci printre care Laura Stoica, Aurelian Temisan, Mihai Alexandru, Luminita Anghel si Daniela Vladescu. Printre piesele sale, devenite hituri  se numara “De Ma Vei Chema”, “Langa Mine”, “Turquoise”, “Iti multumesc” si “Undeva departe esti tu”.
Nicola duce o viata fericita alaturi de sotul ei Mihai Alexandru, si cei trei copii.

Top hituri:

Cu Talpile Goale – (1999)
Turquoise – (2000)
Langa Mine – (2002)
Best Of Nicola – (2003)
De Ma Vei Chema – (2005)
Thank You – (2009

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Nicola- Thank You” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/21644056″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Nicola- De ma vei chema” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/37225524″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]