nico_jaar_myqua.com_-940×665

Nicolas Jaar

Biografie Nicolas Jaar

Nume real: Nicolas Jaar
Alias: Nicolas Jaar
Data nasterii: 10 Ianuarie 1990
Zodia: Capricorn
Locul nasterii: New York
Genuri muzica: Electronic, House
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nico-Nicolas-Jaar/15727540611
Pagina oficiala: http://www.nicolasjaar.net/

Scurta descriere:

Nicolas Jaar s-a nascut in New York pe 10 Ianuarie 1990 , iar la doar 23 de ani este astazi unul dintre artistii ai carui nume este cel mai des pronuntat de DJ, de jurnalisti si, mai ales, de iubitori de muzica electronica de pe intreg mapamondul . Nicolas Jaar a petrecut anii copilariei in Santiago de Chile si s-a intors in orasul natal in adolescenta. A studiat literatura comparata la Universitatea Brown in Rhode Island. La doar 17 ani a lansat “The Student”, la Wolf + Lamb Music, incluzand si un remix semnat de Seth Troxler. Un an mai tarziu de la debutul sau, Nicolas Jaar a inceput sa presteze live act-uri in cele mai cunoscute cluburi din America, desi facea asta furisandu-se pe usa din spate pentru ca nu avea inca varsta legala pentru a intra in cluburi si, mai apoi, in Europa.
Nicolas a cunoscut artisti precum Luomo, Tiga si Ricardo Villalobos si astfel s-a concentrat tot mai mult pe muzica electronica. Tanarul american este considerat ca fiind unul dintre cei mai promitatori artisti de muzica electronica pe care Statele Unite le poate oferi.
Albumul sau de debut este Space Is Only Noise.
Cele mai indragite piese ale lui Nicolas Jaar sunt Encore, Stay in love, Hey boy, Mi mujer si Russian dolls.

Top hituri:

Space Is Only Noise (2011)
Encore
Stay in love
Hey boy
Mi mujer
Russian dolls

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Nicolas Jaar – Mi Mujer” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/38299495″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Nicolas Jaar – Time for Us” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/38290076″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Nicolas Jaar – Russian Dolls” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/39173687″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]