Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger

Biografie Nicole Scherzinger

Nume real: Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger
Alias: Nicole Scherzinger
Data nasterii: 29 Iunie 1978
Zodia: Rac
Locul nasterii: Honolulu, Hawaii, USA
Genuri muzica: Pop, R&B
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/nicolescherzinger
Pagina oficiala: http://www.nicolescherzingermusic.com/

Scurta descriere:

Nicole Scherzinger dintr-un tata de origine filipineza si mama rusoaica. Dupa divortul parintilor, Nicole s-a mutat impreuna cu mama sa Rosemary si tatal sau vitreg, in Louisville, Kentucky. Nicole Scherzinger a devenit faimoasa datorita vocii sale de mezzosoprana dar si pentru faptul ca a cantat in grupul Pussycat Dolls, devenind vocea principala.
Ea a studiat la Scoala de Arte, iar apoi la Universitatea de Stat Wright pe care o abandoneaza pentru o cariera artistica alaturi de trupa rock Days of the New.
In 2001, Nicole a participat la un concurs, unde a castigat un loc in trupa Eden`s Crush. Piesa “Get Over Yourself” din 2001 a debutat in top 10 Billboard Hot 100.
Dupa dezmembrarea grupului, a avut cateva aparitii solo sub numele de Nicole Kea.
Adevaratul debut in muzica si-l face in 2003, cand se alatura formatiei Pussycat Dolls. Trupa a devenit renumita in toata lumea prin hituri precum “Don`t Cha”, “Buttons” sau “Wait a Minute”.
Scherzinger va realiza mai multe duete alaturi de artisti precum Shaggy, Will Smith, Diddy.
In 2005 incepe sa lucreze la primul sau album solo, “Her Name Is Nicole”, alaturi Timbaland.
Nicole Scherzinger nu a avut o activitate cinematografica bogata, insa ea a aparut in cateva roluri mici in filme precum „My Wife and Kids: The Kyles Go to Hawaii”, „Love Don’t Costa a Thing”, „Chasing Papi”  si „Be Cool”.

Top hituri:

2007: „Whatever U Like”
2007: „Baby Love”
2007: „Supervillian”
2007: „Puakenikeni”

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Nicole Scherzinger – Baby Love” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/76404351″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Nicole Scherzinger – Wet” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/20381290″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Nicole Scherzinger – Boomerang ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/76252634″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]