Ovidiu

Ovidiu Anton

Biografie Ovidiu Anton

Nume real: Ovidiu Anton
Alias: Ovidiu Anton
Data nasterii: 24 februarie 1983
Zodia: Pesti
Locul nasterii:
Bucuresti
Genuri muzica: Rock ‘n Roll
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/ovidiu.anton.3

Scurta descriere:

Ovidiu Anton este un artist roman din Romania. Prieten cu scena de pe la 6 ani, a studiat chitara si pianul la scoala de muzica. Din dorinta de a compune si a interpreta muzica rock, in 1998 a infiintat trupa Carpe Diem alaturi de care a concertat in tara si strainatate timp de 4 ani.
In 2003 Ovidiu a castigat locul 2 la sectiunea interpretare Mamaia cu o piesa proprie, in 2004 -2006 fiind sef de promotie a Scolii Vedetelor Editia a 2-a. Astfel, in 2005 el a avut ocazia de a reprezenta Romania la Cerbul de Aur.
A sustinut sute de concerte, a participat la Selectia Nationala Eurovision 2010 si a castigat locul 2 la Sectiunea Rock Mamaia 2011. In 2012 a participat la Selectia Nationala Eurovision cu piesa proprie ‘I walk alone’, iar faptul ca interpretarea sa a fost cea mai apreciata de catre membrii juriului de specialitate, cat si experientele anterioare, l-au convins ca anul ce urmeaza, in 2013, sa compuna din nou pentru aceasta competite.
Ovidiu a semnat si un contract cu casa de discuri Roton. In prezent el compune alaturi de Calin Grigoriu, bunul sau prieten cu care a orchestrat si piesa ‘I walk alone’ iar incepand cu primavara lui 2013, cei doi vor putem oferi publicului un nou proiect de muzica rock de calitate la care lucreaza intens.

Top hituri:

Run Away With Me
I walk alone

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Ovidiu Anton- Run away with me” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [track track_no=”2″ title=” Ovidiu Anton- I walk alone” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [/tracklisting]