Pacha Man

Pacha Man

Biografie Pacha Man

Nume real: Calin Nicorici
Alias: Pacha Man
Data nasterii: 21 iulie 1976
Zodia: Rac
Locul nasterii: Timisoara, Romania
Genuri muzica: Reggae, Rap
Pagina Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pacha-Man/192282407513172
Pagina oficiala: http://www.pacha.com/

Scurta descriere:

Pacha Man este un cantaret de reggae. El este printre primii care a adus muzica reggae in Romania, lansandu-si un album pe acest gen, fiind cunoscut pentru stilul agresiv.
La varsta de 14 ani placa in Canada, pe urmele tatalui sau, ce a emigrat acolo pe cand el avea doar 4 ani. Traieste timp de sapte ani in Canada, Miami si New York. Stilul sau a fost inspirit din omenii afro pe care ii vedea pe strazile din New York. A studiat trei ani in New York si a fost inchis trei ani pentru furt si violenta.
In anul 1997 s-a intors in Romania. In acea perioada industria muzicala de hip hop era in mare voga la noi in tara. Pentru inceput a cantat in cateva cluburi din orasul sau natal, unde a cucerit imediat inimile ascultatorilor cu muzica sa inovatoare si racoritoare. Unul dintre prietenii sai i-a sugerat pseudonimul de Pacha Man, care in turca semnifica un rang military. Albumul de debut s-a numit “Globul De Cristal “, cu care a atras o audienta considerabila.
Printre artistii cu care a colaborat de-a lungul vremii se numara cei de la Parazitii, B.U.G. Mafia, La Familia, Smiley, Corina si multi altii.

Top hituri:

Globul De Cristal (The Crystal Globe) (1998)
Drumul Catre Rastafari (The Road To Rastafari) (2003)
Contra Curentului (Against The Stream) (2006)
Dragoste Sau Frica (2011)

[tracklisting][track track_no=”1″ title=” Pacha Man – Societate ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/66655828″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”3″ title=” Corina feat. Pacha Man – Pernele moi” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/78120827″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]