Pepe

Pepe

Biografie Pepe

Nume real: Ionut Nicolae Pascu
Alias: Pepe
Data nasterii: 20 Iulie 1979
Zodia: Rac
Locul nasterii:
Bucuresti
Genuri muzica: Latino
Pagina Facebook:
https://www.facebook.com/PepeOnline
Pagina oficiala: http://www.pepe.com.ro/

Scurta descriere:

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de muzica latino de la noi, care a cunoscut faima inca de pe vremea cand canta in formatia Latin Expres. Pepe a muncit foarte mult ca sa ajunga artist, si este mandru ca a fost printre primii care au cantat Flamenco in Romania. In copilarie cea mai mare dorinta a lui a fost sa devina celebru si sa cante muzica latino.
De cariera sa se leaga nume precum Camelia Dascalescu, profesoara sa de canto, careia cantaretul ii este profund recunoscator. Debutul si l-a facut la Ploiesti, in cadrul unui festival de muzica usoara, unde a obtinut premiul trei. El isi creaza singur piesele si tot el isi scrie si versurile. Una dintre piesele sale, a fost folosita pentru coloana sonora a unui film romanesc “Numai iubire”.
Pe langa mizuca, Pepe a fost prezentator si producator al emisiunilor de televiziune “Îndragosteste-ma de tine” de pe postul de televiziune AcasaTv.
Pepe a ramas in atentia publicului din ultimii ani mai mult datorita relatiei contriversate cu Oana Zavoranu, relatie ce este foarte mediatizata. Recent artistul s-a casatorit, fapt care a frant inimile multor fane, si are si o fetita.

Top hituri:

Fara tine
Numai iubire