Phelipe

Phelipe

Biografie Phelipe

Nume real: Filip Aurel
Alias:
Phelipe
Data nasterii: 14 februarie 1985
Zodia: Pesti
Locul nasterii:
Constanta
Genuri muzica: Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/PhelipeOfficial
Pagina oficiala: http://phelipe.ro/

Scurta descriere:

Phelipe este compozitor ,interpret si producator. Prima sa activitate artistica a inceput in anul 2001, cand a infiintat o trupa de breakdance urmand ca dupa 3 ani sa fie cooptat intr-un boyband, la acel moment inregistrand primul sau album. In vara lui 2005 s-a alaturat echipei de producatori Urban Records . Asa l-a cunoscut pe Connect-r. Cei doi infiinteaza dupa aproape 2 ani propria echipa de productie ce poarta numele de Soulsistem. Nu dupa mult timp revine in atentia publicului cu piesa “Reason for love” in colaborare cu Nick Kamarera. Piesa se bucura de succes avand parte de difuzari pe cele mai cunoscute radiouri din Romania si in scurt timp ocupa primele locuri in topurile muzicale.
Phelipe a compus pentru artisti precum: Cristina Rus, Delia,Perpetuum,Connect-r,Flamingo Boys, Dj Rynno & Sylvia, Alin Vaduva, Nick Kamarera…etc.
De-a lungul timpului a avut colaborari cu artisti importanti din industria muzicala romaneasca precum:Alb Negru, Dj Rynno & Sylvia, Loredana Groza, Dj Emil Lassaria ,Nick Kamarera,Perpetuum, Connect-R.
Phelipe este un artist complex ce are multe de spus in industria muzicala romaneasca.

Top hituri:

One
Gitana
Fell Like My Love
Mikaela