Psy

PSY

Biografie PSY

Nume real: Park Jae-sang
Alias: PSY
Data nasterii: 31 decembrie 1977
Zodia: Capricorn
Locul nasterii: Coreea de Sud
Genuri muzica: Pop, Dance, House
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/officialpsy

Scurta descriere:

Park Jae-sang mai bine cunoscut dupa numele sau de scena PSY, este un rapper, cantaret, cantautor, dansator si producator de discuri sud-coreean.
El este bine cunoscut pentru clipurile sale pline de umor si spectacolele de pe scena si pentru hit-ul sau „Gangnam Style”, un cantec despre locul de unde provine el si care vorbeste despre viata oamenilor din Gangnam, care este un cartier în Seul, Coreea de Sud . Melodia a avut mililiarde de vizualizari pe youtube, devenind cunoscuta in intreaga lume. Artistul corean a fost influentat de Freddie Mercury din trupa britanica Queen.  Ela aparut în emisiuni de televiziune precum The Ellen DeGeneres Show, Extra, Good Sunday: X-Man, The Golden Fishery, The Today Show, Saturday Night Live, Sunrise si The X-Factor.
Psy a avut problem cu drogurile, dovada faptul ca nici nu sa prezentat la funeraliile tatalui sau, desi era foarte apropiat de el.

Top hituri:

PSY from the Psycho World! (2001)
Sa 2/Adult only (2002)
3 Mi (2002)
Ssa Jib (2006)
PSY Five (2010)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” PSY-Gangnam Style” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/56402186″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /][/tracklisting]