Puff Daddy

Puff Daddy

Biografie Puff Daddy

Nume real: Sean John Combs
Alias: Diddy, Puff Daddy
Data nasterii: 4 noiembrie 1969
Zodia: Scorpion
Locul nasterii: Mount Vernon, New York
Genuri muzica: Hip hop, R&B
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/Diddy

Scurta descriere:

Puff Daddy, supranumit si Diddy este un rapper din SUA. Mama sa era profesoara, iar tatal sau, un Traficant de droguri, a fost omorat inca de pe vremea cand Daddy era un copil. El era talentat si la sport avand in vedere ca a jucat fotbal, iar echipa sa a castigat un titlu in divizie in 1986.
Puff a renuntat la facultate cand i-a fost oferit un loc de munca în calitate de director, ajungand sa colaboreze cu artisti celebrii precum Mariah Carey, Method Man, Babyface, TLC, Boyz II Men, SWV, Franklin Aretha, iar cea mai frecventa colaborator, Notorious BIG
El este implicat în compania „Bad Boy Records”, linia de îmbracamite „Sean John” si „Sean by Sean Combs”, o companie care se ocupa de productia cinematografica si doua restaurante. A preluat rolul de director executiv, performer, producator al emisiunii difuzate pe MTV, „Making the Band”, scriitor, designer de îmbracamite si actor la teatrul Broadway.
Artistul este tatal a cinci copii, pe care i-a avut din diferite relatii. De asemenea el face si munca de caritate, a fondat un program social, organizatie pentru a ajuta tinerii saraci. Programele includ meditatii, in cadrul carora acestia sunt invatati deprinderile de viata, si o tabara de vara anuala.

Top hituri:

1997: No Way Out
1999: Forever
2001: The Saga Continues…
2002: We Invented the Remix
2006: Press Play
2010: Last Train to Paris

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Puff Daddy – Best Friend” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/7870981″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Puff Daddy Ft R. Kelly – Satisfy You” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/76442886″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Puff Daddy I’ll Be Missing You” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/59742807″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]