Raluka

Raluka

Biografie Raluka

Nume real: Alexandra Raluca Nistor
Alias: Raluka
Data nasterii: 14 noiembrie 1989
Zodia: Scorpion
Locul nasterii: Deva, Romania
Genuri muzica: Dance, House
Pagina Facebook: https://ro-ro.facebook.com/ralukaofficial
Pagina oficiala: http://www.ralukaofficial.com/

Scurta descriere:

Alexandra Raluca Nistor  cunoscuta sub numele de scena Raluka, este o cantareata romanca de muzica dance-house si cu siguranta una dintre vocile ce aduc scenei muzicale un aer proaspat, cu o puternica aroma de senzualitate dar si de o vitalitate si exuberanta cu adevarat impresionante.
Ea a atras atentia presei in primavara anului 2008, cand a castigat Marele Trofeu al Festivalului International de Muzica Usoara , unde a obtinut locul Dupa ce a absolvit Liceul de Muzica, a decis sa se indrepte spre o cariera in media, urmand cursurile Facultatii de Jurnalism. Spirit activ, artista nu a renuntat niciodata la pasiunea sa cea mai mare, muzica, participand de cate ori a avut ocazia la concursuri si festivaluri iar odata cu lansarea in mainstream, la concerte si spectacole de amploare.doi.  In toamna aceluiasi an Raluka se inscria la preselectiile emisiunii concurs Megastar; pe parcursul competitiei ea a facut parte din formatia Pepper Girls, alaturi de care si-a incheiat participarea pe locul secund.
Incepand cu primavara anului 2009 Raluka a colaborat cu DJ Sava in vederea producerii unor discuri single. Primele doua cantece promovate: „September” si „I Like (The Trumpet)” s-au bucurat de reactii favorabile, atat din partea publicului, cat si a presei.

Top hituri:

„September”
„I Like (The Trumpet)”
„Love You”
„Out Of Your Business”
„Surrendered My Love”
„All for You”
„Maman”

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Raluka – Surrendered My Love” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/42119586″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Raluka- All For You ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/77965464″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /][/tracklisting]