Randi

Randi

Biografie Randi

Nume real: Andrei Stefan Ropcea
Alias: Randi
Data nasterii: 23 Mai 1983
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Pitesti, Romania
Genuri muzica: Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/Randimusic
Pagina oficiala: http://randi-music.com/?lang=ro

Scurta descriere:

Randi este solist si membru fondator al trupei Morandi, una dintre cele mai iubite formatii din Romania. Cu o prezenta internationala considerabila, Morandi a sustinut concerte in numeroase tari din Europa.
Cand era mic, Randi era foarte nazdravan, insa putea fi si cuminte si  serios . Parintii lui, profesori fiind l-au intrumat si l-au educat frumos. Randi iubea atat de mult muzica si dansul incat ajunsese sa imite foarte bine cantaretii care erau la moda atunci, dar singura care ii observase talentul a fost bunica.
In scoala generala a fost un elev relativ cuminte, bun la invatatura si iubit de profesori.
In liceu, Randi a avut cateva tentative de a se lansa in muzica. Insa lucrurile nu se desfasurat atat de repede si de simplu cum si-ar fi dorit el.
In 2004, Randi este cooptat in proiectul Morandi.  Andrei si Marius se stiau de la studio si au decis sa scoata pe piata o piesa, dar sa nu fie cunoscut autorul. Zis si facut. Au lansat videoclipul ‘Love Me’, la primul lor single si nimeni nu stia despre cine este vorba. Pana la urma, au decis sa-si descopere identitatea.
Dupa ‘Love Me’ au urmat hiturile ‘Beijo La La’ si ‘Africa’. Au inceput sa vina si concertele in Rusia, a urmat lansarea albumului ‘N3XT’ si apoi promovarea in Europa.
In vara lui 2009, Morandi anunta un nou album, `Zebra`. Sunt promovate de pe acest disc singleuurile `Colours`, `Rock The World`, `Midnight Train` si `Serenada`. La inceputul lui 2011, Randi incepe sa lucreze ca producator pentru alti artisti, printre care Mishelle si Shaka Muv . In octombrie 2011, Randi lanseaza `Anybody`, primul sau videoclip din cariera solo.

Top hituri:

Reverse (2005)
Mind Fields (2006)
N3XT (2007)
Zebra (2009-2010)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Randi – It Takes Two ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/47925009″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Randi – Anybody” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/33786631″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]