Robert Georgescu

Robert Georgescu

Biografie Robert Georgescu

Nume real: Robert Georgescu
Alias: Robert Georgescu
Data nasterii: 11 decembrie 1984
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Brasov
Genuri muzica: Club
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/djrobertgeorgescu
Pagina oficiala: http://www.djrobertgeorgescu.com

Scurta descriere:

Robert Georgescu este un muzician, Dj roman. Cariera sa muzicala incepe in anul 2002 cand primeste un post de dj rezident la discoteca din Brasov, cea mai mare discoteca din oras si la mare voga in acea perioada.
Nu dupa mult timp i se propune sa mixeze ca dj rezident in discotecadin Poiana Brasov. Aici se bucura de un succes ceea ce il face si mai mult sa-si deschide inima in fata muzicii si a “meseriei” de dj.
In urma cu 4 ani ajunge rezident in club, unul dintre cele mai vechi si consacrate cluburi din Brasov.
De-a lungul timpului, Robert Georgescu a fost solicitat de numeroase cluburi si petreceri pentru a mixa la diferite evenimente si incepe si o colaborare cu Radio Dj. Astfel isi lanseaza primul single intitulat “Live your life”, impreuna cu Annamari Dancs, in  aprilie 2009. In acelasi an, in decembrie, revine in atentia publicului cu un nou single intitulat “A.h.a” impreuna cu aceeasi Annamari Dancs.
Urmeaza lansarea piesei “Beside you” alaturi de Lara, care a ajuns intr-un  timp foate scurt pe primele locuri in topurile din Romania.
Daca pana acum publicul era obisnuit cu colaborarea cu Lara, odata  cu noul single – `I Feel`, Robert a inceput colaborarea cu Da Fleiva, cantaret, dar si producator al unor proiecte de succes.

Top hituri:

Live your life
Beside you
I Feel