Ruby

Ruby

Biografie Ruby

Nume real: Ana Claudia Grigore
Alias:  Ruby
Data nasterii: 28 ianuarie 1989
Zodia: Varsator
Locul nasterii:
Medgidia, România
Genuri muzica: Dance
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/Ruby
Pagina oficiala: http://instagram.com/RubyIsHot

Scurta descriere:

Ruby, pe numele sau real Ana Claudia Grigore, s-a nascut la Medgidia in 1989. A absolvit liceul de muzica Dinu Lipatti, sectia Arta Actorului, iar ulterior s-a inscris la cursurile Facultatii de Jurnalism.
S-a lansat in muzica in anul 2010 cu piesa “Touch Me”, urmata de alte single-uri de succes precum “Change The World”, “Miracle of Love” sau “Stinge lumina”. Cantecele ei au cucerit nu numai topurile romanesti, dar si pe cele din Turcia. In iunie 2012 a pozat in revista Playboy, dupa ce a primit “o propunere flatanta” din partea acestora.
Artista a adoptat pseudonimul “Ruby”  intrucat ii place culoarea respectiva, avand de asemenea o rezonanta hispanica. Este pasionata de tatuaje, iar unul dintre tatuajele ei, numarul 15 de pe spate, il are si iubitul sau, Oxi Cristi, reprezentand ziua in care s-au cunoscut. Pe plan national, i-ar placea sa colaboreze cu Taraful din Clejani sau Damian Draghici, iar pe plan international cu Pitbull.
In mai 2011, Ruby a fost nominalizata la “Online Music Awards” din Marea Britanie, la categoria Best Dance Act cu piesa “Touch Me”.

Top hituri:

„Miracle of Love” (2012)
„Stinge lumina” (2012)

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=”Ruby – Stinge Lumina” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/59686721″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Ruby – Miracle of love” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/52267350″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]