Shift

Shift

Biografie Shift

Nume real: Gabriel Mihai Istrate
Alias: Shift
Data nasterii: 1983
Locul nasterii: Galati
Genuri muzica: Hip hop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/shift.midiots
Pagina oficiala: http://www.shiftofficial.com/

Scurta descriere:

Shift este un nume aparent nou pe piata muzicala romaneasca, dar cu un background solid in domeniu, care a demarat de curand un proiect muzical, ale carui roade nu au incetat sa apara. De origine din Galati, si-a terminat studiile in inginerie. In 1998 pune bazele trupei Ilogic, de-a lungul timpului colaboreaza cu Urban Records ca artist si producator, bucurandu-se de muzica alaturi de: Raparta, Mc Bean, Connect-R, Matteo, Tom Boxer, Mike Diamondz, Vanotech, K-Gula, Dj Undoo. In 2008, hotaraste sa plece la drum in varianta solo si lanseaza clipul piesei “Prea Devreme” sub pseudonimul “Kreuzet”
In perioada 2008-2009 revine in Bucuresti unde colaboreaza cu Kontrol Room Studio @ Sahia Film, punandu-si creatiile la dispozitia unor artisti ca Besa (Albania), 361Grad (Elvetia), Roxy Rocks, Andreea Antonescu, Sylvie, K1, Dariela, Alexandra Stanciu, Lavinia.
In aceeasi perioada produce integral albumul “Acelash – E bine rau” si pune bazele grupului de productie “Midiots”.
Din portofoliul de artisti cu care colaboreaza pe partea de productie fac parte Puya, Bere Gratis, Dj Osaka si SRG, Sylvie. Shift este hotarat sa se implice cat mai mult in proiecte sociale, ajutand prin muzica si mesajul lui la construirea unei imagini pozitive a Romaniei.

Top hituri:

Un pic mai bine
Tortu’
Lejer
Cineva
Viata-i de vina