Sore

Sore

Biografie Sore

Nume real: Sorina Mihalache
Alias: Sore
Data nasterii:
3 noiembrie 1989
Zodia: Scorpion
Locul nasterii:
Bucuresti
Genuri muzica:
Pop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/Soreofficial
Pagina oficiala: http://soreofficial.blogspot.ro/

Scurta descriere:

Sore Mihalache este o cantareata de muzica pop cu influente electro funk. Sorina a devenit cunoscuta national si interntional odata cu distribuirea sa în serialul de televiziune “Pariu cu viata” de la PRO TV, unde interpreteaza un personaj negative, pe Sara Nastase.
La 5 ani, Sore Mihalache urca pentru prima data pe scena unui festival. La 10 ani o imita pe Natalia Oreiro si castiga locul III la concursul `Ploaia stelutelor`, la 11 ani facea parte, pentru prima data, dintr-o trupa de fete. Dolly se numea proiectul.  Alaturi de inca trei fete, Sore a lansat piese precum `In Weekend`, `Hei, Tarzan Tarzan`, `Am capul in nori` si `Draga Johnny`.
In 2002, trupa Dolly s-a destramat si nimeni n-a mai stiut nimic de cele patru fete. Asta pana intr-o zi din 2009, cand un grup de tineri au inceput sa faca furori la posturile de radio cu piesa `Beautiful Lover`.
Alaturi de doi buni amici, ea a pus bazele proiectului Crazy Win. Primul lor single, `Crazy Win` a fost produs de Play & Win, producatorii Innei.
Timp de un an de zile, trupa Crazy Win a cunoscut un succes incredibil cu `Beautiful Lover`. Intre timp, Sore Mihalache s-a remarcat nu doar pe plan profesional, ci si pe plan personal. In anul 2009, ziarele mediatizau relatia de iubire dintre Sore si cel mai simpatic actor de comedie, Mihai Bendeac. Desi a declarat mereu ca este fericita cu Mihai Bendeac, dupa cateva luni de relatie Sore a ales sa se desparta de el.
Din 2011 Sore este artist Media Pro Music, lucreaza cu Smiley & HaHaHa Production si îsi promoveaza atat singleul “Love is music” cat si piesa “Stage of joy” alaturi de colegii din La-La Band.

Top hituri:

Broken arrow
Believe
Different
Price tag
Beautiful life
Never forget you

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Sore – Love is music” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/18065826″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Sore – Different ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/48842574″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [tracklisting]