Stefan Stan

Stefan Stan

Biografie Stefan Stan

Nume real: Stefan Stan
Alias: Stefan Stan
Data nasterii: 2 iulie 1977
Zodia: Rac
Locul nasterii:
Bucuresti, Romania
Genuri muzica: Blues, Soul, Jazz
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/StefanStanOficial
Pagina oficiala: http://www.stefanstan.ro/

Scurta descriere:

Stefan Stan este un cantaret roman de muzica blues-soul care a castigat notorietate în 2011, odata cu obtinerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs Vocea Romaniei
Desi a inceput sa cante de la 10 ani si a facut-o intotdeauna cu placere, Stefan Stan nu s-a concentrat in directia construirii unei cariere muzicale lipsindu-i, in consecinta, si educatia muzicala. Cu toate acestea artistul a castigat inimile romanilor prin felul sau sincer in care se implica in ceea ce facea atunci cand se afla in fata spectatorilor.
Inainte de a se face cunoscut, artistul fost nevoit sa munceasca de la 16 ani pe santier, din cauza dificultatilor financiare. Apoi s-a angajat la o fabrica de facut cutii pentru trabucuri unde si-a retezat degetul aratator de la mana stanga, care din fericire i-a fost reconstruit. In 2002, Stefan Stan a plecat in America, la iubita sa de la acea vreme. S-a casatorit cu ea, dar in urma unor neintelegeri au divortat si, dupa sase ani petrecuti in SUA, Stefan Stan s-a intors in Romania.
In 2006, Stefan Stan s-a lansat in hip-hop sub pseudonimul Steffano. El a cantat alaturi de rapperul Barac pentru single-ul “Mucless”. Artistul a cantat in mai multe localuri din Bucuresti, printre care restaurantul Rond, Clubul Tonka si Club Fedro.
La scurt timp dupa ce s-a inscris a si fost ales la “Vocea Romaniei”. Acest pas avea sa-I schimbe viata. Piesa sa de debut se numeste “You Give Me Love”, cantecul a fost produs de echipa lui Smiley, HaHaHa Production si este in colaborare cu Alex Velea.

Top hituri:

You Give Me Love
[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Stefan Stan feat Alex Velea – You give me love ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/49980065″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Stefan Stan – Ea nu mai vine” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/56537652″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]