Sylvia

Sylvia

Biografie Sylvia

Nume real: Silvia Roxana Sarbu Stefanescu
Alias: Sylvia
Data nasterii: 30 noiembrie 1982
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Bucuresti
Genuri muzica: Dance , Electro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/djrynnofeatsylvia
Pagina oficiala: http://sylvia.ro/

 Scurta descriere:

Sylvia este cantareata romanca, fosta membra a trupei ASIA  si actuala parte blonda si feminina a lui DJ Rynno.
Cantareata Silvia Stefanescu, alias Sylvia, a trait o experienta similara cu aceea a fetei care a declansat uriasul scandal de la Liceul “Jean Monnet”. Sylvia nu s-a iubit cu proful de sport, ci cu proful de geografie si, complexata de diferenta de varsta, blonda facea tot ce-i statea in putere pentru a-l impresiona si pentru a-l convinge ca nu este o pustoaica, ci o femeie fatala.
Dupa o cearta cu proful, Sylvia l-a cunoscut pe Andrei Stefanescu. Sylvia a fost casatorita cu  Andrei de la “Alb Negru”., dar recent cei doi au divortat, in urma unui scandal monden in care a fost implicat si Iulian Demeter, manechinul de 20 de ani despre ziarele tabloide au scris ca ar fi fost amantul blondei.
Sylvia nu a fost niciodata o persoana pudica.
Maritata aparitiilor sale au fost intotdeauna provocatoare, videoclipurile la limita si pictorialele “hot”.
Ultimul numar a revistei SPY prezinta un set de imagini cu Sylvia la piscine, pozata la bustul gol.

Top hituri:

Love
Feel in love
Chilling my soul
Chiar daca ai plecat

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Dj Rynno & Sylvia – Chiar Daca Ai Plecat 2012 ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/60335357″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” DJ Rynno ft. Sylvia – Save Me” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/19506172″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]