Tara

Tara

Biografie Tara

Nume real: Oana Holtea
Alias: Tara
Data nasterii: 7 mai 1986
Zodia: Taur
Locul nasterii:
Bucuresti
Genuri muzica: Dance
Pagina Facebook: http://www.facebook.com/TaraHoltea
Pagina oficiala: http://www.taraholtea.com/

Scurta descriere:

Prima aparitie pe scena a fost in cadrul unei serbari scolare, unde a cantat acompaniata de o chitara clasica. A urmat cursuri de canto incepand din clasa a patra primara, iar in 2009 a absolvit cursurile Facultatii de Muzica.
A avut diverse colaborari muzicale, dar notabila este cea cu Liviu Hodor, pe care l-a cunoscut in studioul lui Edward Maya. Impreuna, toti trei, au inceput sa lucreze la piesa “Happy for you”. Rezultatul a fost succesul piesei, care au dus spre urmatoarea lansare,’Happy for you’, care este povestea unei  iubiri. Hitul s-a bucurat de succes international si a fost saptamani la rand in primele pozitii din topurile radiourilor din lume si in tari precum Marea Britanie, Benelux, Rusia, Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Spania, Grecia, Turcia, Israel, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Scandinavia si Orientul Mijlociu.
Anul 2012 i-a adus Tarei premiul pentru ”Cel mai bun debut solo” la Gala Premiilor Radar de Media”.

Top hituri:

Missing you
Happy for you
Calling for love

[tracklisting][track track_no=”1″ title=” Liviu Hodor feat Tara – Happy For You” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/playlists/699501″ params=”” width=” 100%” height=”450″ iframe=”true” /] [track track_no=”3″ title=” Tara Missing You” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/56317526″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]