Tiësto

Tiësto

Biografie Tiësto

Nume real: Tijs Verwest
Alias: Tiësto
Data nasterii: 17 ianuarie 1969
Zodia: Capricorn
Locul nasterii:
Breda, Olanda
Genuri muzica: House, Electro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/tiesto
Pagina oficiala: http://www.tiesto.com/Tiesto-home

Scurta descriere:

Tiësto a devenit DJ pentru ca ii place sa impartaseasca muzica cu ceilalti oameni. A inceput cariera de DJ cand avea 14 ani, din dorinta de a raspandi muzica care ii placea. Dupa 2 ani deja cantase intr-o gramada de cluburi, dar nu era de ajuns pentru el, astfel incat si-a construit un studio unde si-a creat propriile piese, multe devenind hituri europene. Dupa ce a mixat cateva compilatii pentru diferite companii, a pornit propriul label Black Hole Records. Primul CD al acestui label, Magik a fost si inca este foarte cautat in Europa.
Avand acum un nume, Tiësto a ajuns sa aiba show-uri de cel putin 3-4 ori pe saptamana si nu doar in Olanda, ci si in Scandinavia, Belgia, Israel, Ungaria, Germania, mai nou in State si Marea Britanie.
In 1998 a primit premiul pentru cel mai bun DJ din partea revistei After Dark Magazine. Impreuna cu alti producatori faimosi, cum ar fi Ferry Corsten, Armin van Buuren, Piet Bervoets si Benno de Goeij, Tiësto a creat piese pentru proiecte ca Gouryella, Kamaya Painters, Alibi si Major League.
DJ Tiësto  are si propriul sau magazin de muzica in Breda, orasul natal: Magik, The Record Store. In 1999 si 2000 a fost prezent la marele festival Innercity alaturi de nume grele ale genului, seturile sale live fiind unanim apreciate de absolut toata lumea, si a avut onoarea ca in 1999 setul sau sa fie ales pentru primul CD Innercity (al doilea a apartinut lui Ferry Corsten). În luna mai a anului 2006 Tiësto a devenit ambasador mondial pentru Dance4Life, o organizatie care lupta pentru ajutorul victimelor virusului HIV. Aceasta organizatie dispune si de un imn, numit Dance4Life, o colaborare excelenta cu Maxi Jazz – Faithless.

Top hituri:

2001 In My Memory
2004 Just Be
2004 Parade of the Athletes
2007 Elements of Life
2009 Kaleidoscope
2010 Magikal Journey
2011 Kiss from the past
2012 Club Life Volume Two Miami

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Tiësto – Chasing Summers” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/39423822″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Tiësto – Speed Rail” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/6692194″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”3″ title=” Tiësto – Beautiful World” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/12341763″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]