Tranda

Tranda

Biografie Tranda

Nume real: Constantin Alexandru Trandafir
Alias: Tranda
Locul nasterii:
Constanta
Genuri muzica: Hip Hop
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/tranda.ro
Pagina oficiala: http://tranda.ro/tampit/index.php

Scurta descriere:

Constantin Alexandru Trandafir, cunoscut sub numele de Tranda s-a nascut in Constanta si este un cantaret hip-hop si si-a început cariera muzicala în 2002, cand a înfiintat label-ul Pulse Records, împreuna cu Protone, producator cu care colaboreaza si în prezent.
A absolvit Colegiu National de Arta “Regina Maria” din Constanta si Universitatea de Arte Bucuresti/ Design.
În 2005 este lansat primul album solo semnat Tranda: “Rezolutia”. Un an mai tarziu apare “Pe zona”, compilatie produsa de Tranda si Protone.
Din 2008, Tranda începe colaborarea cu Okapi Sound pentru productia mai multor piese. În 2009 apare pe mixtape-ul “Ap. 71″ semnat Agresiv si începe lucrul la un nou album: “Evolutia”. În 2010 se alatura în mod oficial echipei Okapi Sound si lanseaza “Sari pe treaba” (feat. Grasu XXL) si site-ul oficial tranda.ro.
În acelasi timp, Tranda finalizeaza lucrul la albumul “Evolutia”, ce va fi lansat în toamna acestui an.

Top hituri:

Rezolutia (The Resolution) (2005)
Evolutia (The Evolution) (TBA)
[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Tranda – Oceanul” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/85611555″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting] [tracklisting] [track track_no=”2″ title=” Tranda – Febra” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/80922400″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]