Tudor Chirila

Tudor Chirila

Biografie Tudor Chirila

Nume real: Tudor Chirila
Alias: Tudor Chirila
Data nasterii: 28 mai 1974
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Bucuresti
Genuri muzica: Rock
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/TudorChirilaOfficial
Pagina oficiala: http://tudorchirila.blogspot.ro/

Scurta descriere:

Tudor Chirila este un actor, cantaret si compozitor roman.
Parintii lui Tudor sunt Iarina Demian, actrita si regizoare, iar tatal, celebru jurnalist sportiv si scriitor roman de carti pe teme sportive, Ioan Chirila , care a murit in 1999.
Ca si actor, Chirila a debutat in 1999, cand a fost figurant intr-un film canadian de aventuri, cu agenti secreti. In acelasi an, a jucat rolul unui refugiat din fosta Iugoslavie, intr-o pelicula austriaca intitulata “Nordrand” si regizata de Barbara Albert.
Cariera lui Tudor Chirila în teatru include aparitii în muzicalul „Chirita of Barzoveni editia de gradinita”, regia si adaptarea fiind realizata de Iarina Demian, în rolul Domnului Charles. În 2003, Tudor Chirila a interpretat rolul lui Malvolio în „A douasprezecea noapte” , regizat de Gelu Colceag.
În anul 1997 Tudor si doi prieteni au înfiintat formata “Vama Veche”, o formatie care s-a bucurat de un succes extraordinar în randul tinerilor. Pana în 2006, an în care povestea de succes a luat sfarsit, “Vama Veche” a scos 7 albume.
In prezent, il putem vedea pe Tudor in diferite piese de teatru, il putem asculta in concertele Vamii sau ii putem citi cartea recent lansata.

Top hituri:

Sa dansam
Copilul care alearga catre mare
Epidemie de iubire
18 ani

[tracklisting] [track track_no=”1″ title=” Vama Veche – Cu tine” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/79053047″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”2″ title=” Vama Veche – Nu Am Chef Azi” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/26816157″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [/tracklisting]